Rekonekcija

 

Isceljenje izvan vremena za sva vremena


Nova i jedinstvena metoda isceljenja i lečenja na granici između stvarnog i čudesnog. Utemeljena od strane dr. Erika Perla i u međuvremenu potkrepljena mnogim naučnim dokazima i istraživanjima. Utiče prvenstveno na strukturu i vibracije DNK čime njeno polje delovanja postaje neograničeno. Korisna i za zdrave i bolesne.
 

U zavisnosti od cilja ili namere rade se dva različita postupka rekonekcije: rekonektivno isceljenje i lična rekonekcija.
 

Rekonektivno isceljenje se radi kada su u pitanju bolesti, povrede, mentalni i duševni problemi, a lična rekonekcija kada se želi pozitivna promena ličnosti, izmena stava prema sebi i okolini, poboljšanje fizičkog i mentalnog stanja. Lična rekonekcija je posebno korisna osobama čiji je posao vezan za rad sa ljudima, a naročito osobama iz zdravstvene struke, isceliteljima, kiropraktičarima.

 

Mnogi su već iskusili plodove koje daje rekonekcija. Možda je to put i za Vas.

 


''Ako imate sreće, vaše lečenje će doći u obliku kakav očekujete. A ako zaista imate sreće, vaše lečenje će doći u obliku o kakvom niste ni sanjali, onakvom kakav je Univerzum planirao za vas. " (dr Erik Perl)

 

 

 

/* Google Analytics code */