Rekonektivno isceljenje

 
 
 
 
 
Rekonektivno isceljenje i rekonekcija se baziraju isključivo na radu sa rekonektivnom energijom. Rekonektivna energija je izraz za primarnu energiju, božansku energiju, energiju koja prožima Svemir. Ona se razlikuje od svih do sada poznatih energija koje koriste postojeći terapeutski postupci. Budući da je ona primarna ona u sebi nosi neku vrstu „više inteligencije“ ili „višeg znanja“, zbog čega nije moguće voljno je usmeravati ka određenom cilju ili određenoj vrsti bolesti. Ona sama određuje tok, vreme i način ispoljavanja, a praktičar rekonekcije (terapeut) je samo katalizator ili posrednik koji je inicira. Praktičar je nužan da bi se uspostavila skladna veza i jedinstvo između rekonektivne energije, njega samog i klijenta. Zapravo, do isceljenja dolazi u jedinstvenom trojstvu rekonektivne energije, praktičara rekonekcije i osobe na kojoj se vrši tretman, gde svako ima svoju posebnu ulogu.
 
Ako bi rekonektivno isceljenje moglo da se uporedi sa nečim poznatim to bi bila isceljenja „rezervisana“ za ljude sa posebnim moćima, poput duhovnih Učitelja na Istoku, ili svetaca na Zapadu. Ono što je osobeno za rekonektivno lečenje je što njega mogu da praktikuju „obični ljudi“ koji su prošli obuku kod dr. Perla tako da ovaj vid isceljenja sada i sami mogu podariti mnogim ljudima na Zemlji.
 
Rekonektivno isceljenje je jedinstveno i revolucionarno. Jedinstveno je jer utiče na DNK što ne postoji kod drugih isceljujućih metoda, a revolucionarno jer pomera granice ljudskog saznanja i iskustva. Rađene su studije koje su ispitivale uticaj i na ljudski i na biljni DNK i utvrđeno je da se oštećeni DNK isceljivanjem vraća u prvobitno stanje, struktura mu se "preporodi".
 
Do isceljenja može doći gotovo trenutno, u toku nekoliko sekundi, ili u toku same seanse. Osoba može biti svesna isceljenja odmah kada do njega dođe, ili neposredno nakon seanse, kada ustane sa stola ili pak u toku razgovora sa praktičarem. Nekada se znaci isceljenja mogu ispoljiti tek nakon nekoliko dana ili meseci od seanse. Ponekad se oni nikada i ne ispolje u vidljivom obliku, ili osoba nije ni svesna da je nešto što se dogodilo posledica rekonekcije. Postoje slučajevi kada uopšte ne dođe do isceljenja ali se odnos osobe prema bolesti promeni višestruko, od prihvatanja bolesti kao deo određenog procesa koji mora da se odigra, do potpune, uvek pozitivne, promene osobe koja nosi teret te bolesti. A može se desiti da osoba nije ni svesna isceljenja jer se ono nije dogodilo onako kako je ona to očekivala. Postoje slučajevi kada posle tretmana rekonektivnog isceljenja osoba pronađe lek na drugom mestu, koje je najpogodnije za nju. Ono što je potrebno znati je da će rekonektivna energija uvek uraditi ono što je tog trenutka najbolje za nas. Dr. Erik Perl kaže:
 
''Ako imate sreće, vaše lečenje će doći u obliku kakav očekujete. A ako zaista imate sreće, vaše lečenje će doći u obliku o kakvom niste ni sanjali, onakvom kakav je Univerzum planirao za vas. "
 
U toku seanse rekonektivnog lečenja, osobe mogu videti boje, osetiti mirise ili čuti zvuke koji nisu iz našeg fizičkog sveta. Mogu videti ljude, anđele, predele ili doživeti nešto što nije prisutno u ovoj dimenziji. Mogu osetiti izrazitu toplotu ili hladnoću, ili istovremeno i jedno i drugo, ili osetiti razna strujanja u određenim delovima tela. Može doći do nevoljnih pokretanja raznih delova tela. Nisu retki ni nastupi euforije, smeha i radosti. Iskustva su veoma različita, ali su sva uvek prijatna. Može se desiti da osoba ne doživi ili ne oseti ništa, i to je sasvim u redu, jer efekat seanse uopšte ne zavisi od toga.

 

 

 

/* Google Analytics code */