Rekonektivna energija

 

Rekonektivna energija se razlikuje od svih do sada poznatih isceljujućih energija po osobinama koje su samo njoj svojstvene. Ona ima sve karakteristike primarne, kosmičke ili božanske energije. Naime, o njenom ispoljenju odlučuje „viša inteligencija“, tako da rekonektivna energija radi nezavisno od volje iscelitelja.
 
Praktičar rekonektivnog isceljenja ne usmerava energetski tok i ni na koji način ne utiče na to kako će rekonetivna energija delovati. On je samo posrednik koji je inicira i koji uspostavlja vezu između nje, sebe i pacijenta.
 
Rekonektivna energija, budući da je primarna, kosmička, „zna“ šta je potrebno nama i tako i deluje. Rekonektivna energija u sebi nosi informacije o saglasju životne energije i fizičkog tela, o frekvencijama i strukturi DNK. Otuda i njeno sveobuhvatno i nama neobjašnjivo delovanje.
 
Rađene su mnoge studije o uticaju rekonektivne enrgije na ljudski i biljni DNK. Oštećen DNK se isceljivanjem vraćao u prvobitno stanje. Čak i sama struktura DNK je bila preporođena, a nasledne slabosti su ispravljane.
/* Google Analytics code */