Iskustva i svedočenja

 

Iskustva osoba koje su se podvrgle rekonektivnom isceljenju ili ličnoj rekonekciji su veoma osobena, iako na prvi pogled imaju dosta sličnosti. Svaka seansa je jedinstvena i neponovljiva. Ovde su izneseni slučajevi koji su isključivo iz naše prakse i koji mogu da iz različitih uglova osvetle pojedine aspekte rekonekcije.
 

Radi zaštite privatnosti neka od imena su izmenjena ili sa inicijalima.

 

K. 65 g

 

Pre sedamnaest godina imala sam veoma jake vrtoglavice (vertigo) koje danima nisu prestajale. Kako nijedan lekarski tretman nije pomogao obratila sam se za pomoć kiropraktičaru iz naroda. On je prihvatio lečenje uz napomenu da će njegov zahvat, u predelu vratnog dela kičme, dati dobre rezultate koji će trajati najviše petnaestak godina, kada će biti potrebno da se ponovo podvrgnem istom lečenju. Nakon njegovog tretmana vrtoglavice su zaista prestale. I to je trajalo šesnaest godina kada su vrtoglavice počele polako da se javljaju u sve jačem intenzitetu, da bi najizraženije bile kada bih podigla glavu i pogledala uvis. Kako je moj stari kiropraktičar u međuvremenu umro morala sam da potražim pomoć na drugu stranu. Tada sam saznala za rekonekciju i odlučila da se podvrgnem rekonektivnom isceljenju.

U toku svake seanse rekonektivnog isceljenja moje telo se trzalo, skakalo a vilica se ritmično pokretala u veoma brzom tempu levo-desno, dok se glava zabacivala krajnje unazad. To je trajalo po nekoliko minuta bez prestanka.

Posle treće seanse vrtoglavice su gotovo prestale. Na moj zahtev urađene su još dve seanse i vrtoglavice su potpuno prestale. Impresivno!

 

Maja,

 

Moj trinaestogodišnji sin boluje od retke i teške alternirajuće hemiplegije. Bolest se manifestuje kroz iznenadne oduzetosti ekstremiteta i kočenju viličnih mišića. Napadi traju desetak i više minuta i ponavljaju se po nekoliko puta nedeljno. Pre nekoliko meseci sam preko prijateljice saznala za rekonektivno isceljenje i rešila da zatražim pomoć rekonektičara. Već nakon prve seanse došlo je do vidljivih promena. Nakon nekoliko seansi isceljenja stanje mog sina je znatno poboljšano. Napadi su mnogo ređi i znatno slabiji, a on je postao smireniji u ponašanju i bistriji. Nakon dva meseca urađen mu je i drugi tretman rekonektivnog  isceljenja od tri seanse. Stanje se, nakon toga, još više poboljšalo. Napada gotovo više i nema. Još uvek ne mogu da verujem da je to istina.

 

Jasmina, 62 godine,

 

Nakon pročitane knjige Erika Perla htela sam da doživim i lično iskustvo rekonektivne energije, iako nisam imala posebnih zdravstvenih problema. Seanse su mi veoma prijale i u tom smislu rekonektivno isceljenje mogu svima preporučiti. Nakon tretmana postala sam smirenija i radosnija i, što nisam ni očekivala, vratio mi se sluh u desnom uvu koji sam izgubila pre više godina.

 

Dejan, 30 godina

 

Imao sam velikih zdravstvenih problema: tremor (drhtanje ruku) i visok krvni pritisak (hipertenziju). Potražio sam pomoć rekonektičara jer druge metode nisu dale dobre rezultate. Već na drugoj seansi isceljenja doziveo sam izliv velike količine ljubavi koja me je potpuno obuhvatila. Osetio sam ogromnu sreću toliko snažno da sam poželeo da skočim i zagrlim praktičara. Posle seanse osećao sam se opušteno i mnogo bolje, bez podrhtavanja ruku, a i krvni pritisak se stabilizovao.

 

Maja 38 g

 

Nekoliko godina unazad javljale su mi se vrtoglavice od marta do maja, svakog dana bez prestanka. Bila sam kod raznih specijalista, kiropraktičara i bioenergetičara. Rezultati njihovih lečenja su bili kratkotrajni i veoma slabi. Nakon urađenog tretmana rekonektivnog isceljenja vrtoglavice su se osetno smanjile, da bi se za nekoliko dana potpuno izgubile. Strepela sam da se sledeće godine ne ponovo, međutim, narednog proleća nije ih bilo uopšte. Smatram sebe trajno izlečenom.

 

M. 39 g.

 

Moja dvanaestogodišnja ćerka imala je slučajeve čestog noćnog mokrenja, dva do tri puta nedeljno. Koliko god da se uzdržavala od unosa tečnosti u večernjim satima, dovoljan je bio mali stres u školi ili nešto slično pa da dođe do noćnog mokrenja. Nakon tretmana rekonektivnog isceljenja noćna mokrenja su za nakoliko dana potpuno prestala. Od tada je prošlo više od godinu dana bez ikakvih problema.

 

Mira 37 g.

 

Životne okonosti dovele su to toga da sam lagano kliznula u depresiju. Na predlog majke podvrgla sam se rekonektivnom isceljenju.

U toku prve seanse veliki crveni krugovi koji su počeli da se prelamaju u narandžasto. U toku treće seanse pojavili su se ljubičasti krugovi, i smeh, plač, i velika potreba da trčim.

Sada imam veliku želju da menjam stvari, vratila mi se želja za životom, i pored svih stresova počela sam da se smejem.

 

Igor 28 g

 

Moja sedmomesečna ćerka počela je iznenada da plače. Noću se budila i do trideset puta uz plač. To je trajalo dva dana i danju i noću sa malim prekidima. Potražio sam pomoć rekonektičara. Nekoliko sekundi nakon početka tretmana rekonektivnog isceljenja počela je da se smeje. Naše more su u trenu postale prošlost. Za drugim tretmanom nije bilo potrebe. Godinu dana kako je prošlo od tada i više se nikada to nije ponovilo. Izuzetno sam zadovoljan i zahvalan.

 

Valentina 42 g

 

Zbog bolova u glavi i vratnom delu zatražila sam pomoć rekonektičara, po preporuci. Situacija je bila takva da sam u toku seanse morala da stojim. Nekoliko sekundi nakon polaganja ruku na rame osetila sam blago peckanje u ramenom delu i toplotu koja se počela širiti po telu. U toku dana bolovi su potpuno prestali. Glavobolje, koje se javljaju pri svakoj većoj promeni vremena, sada su znatno slabijeg intenziteta.

 

V 42 g

 

Zbog prirode posla u ručnom zglobu sam osećala povremene bolove zbog kojih sam morala da uzimam lekove kako bi prestali. Nakon jedne seanse rekonektivnog isceljenja bolovi su prestali i već nekoliko meseci kako se na javljaju.

 

Zoran 54 g

 

Bolujem više od petnaest godina od multipleks skleroze. Teško i nesigurno hodam. Imam potrebe za učestalim mokrenjem, naročito noću. Nakon urađene seanse rekonektivnog isceljenja hod mi je postao sigurniji i stabilniji. Noćna mokrenja su se svela na minimum. Takvo stanje je trajalo gotovo nedelju dana, a onda se za desetak dana stanje vratilo približno na staro, s tim što mi se konrola mokrenja vidno poboljšala. Od tada je prošlo više od godinu dana a moje zdrastveno stanje se  nije promenilo na gore.

 

Tanja 45 g

 

Imala sam ozbiljnih problema sa kičmom. Lekar je postavio dijagnuzu diskopatije i predložio operativan zahvat. Odlučila sam sa da najpre pokušam sa rekonektivnim isceljenjem. Nakon tri seanse stanje se nije bitno promenilo osim neznatnih olakšanja. Međutim, nakon desetak dana moje desno uvo je procurilo i tek tada su mi prošle tegobe vezane za glavu i lice. Iako sam bila na mnogim pregledima vezanim za to niko nije postavio dijagnozu da sa uvom nešto nije u redu, niti je i jedan simptom ukazivao na to.

 

Viktor, 21 g

 

Dolazi zbog velike napetosti koja je rezultirala impotencijom. Posle prve seanse isceljenja, prijavljuje nagli porast seksualne aktivnosti iste noći. Osim toga, oseća se opušteno i "ispunjeno".

 

Slavica, 41 g

 

Prilikom podizanja tereta osetila sam bol u kičmi. Već nakon nekoliko sati i pri najmanjem naprezanju leđa bi me zabolela. Urađena mi je samo jedna seansa rekonektivnog isceljenja. U jednom trenutku tretmana osetila sam bol duž facijalnog nerva od lica kroz oko duboko u mozak. To me je uplašilo jer sam pre petnaestak godina imala upalu baš tog facijalnog nerva. Nakon razgovoru sa praktičarem shvatila sam da je tek sada uspostavljen normalan energetski tok tog dela glave. Kada sam ustala sa stola bola u kičmi više nije bilo. Mojoj sreći nije bilo kraja.

 

Jasna, 59 g

 

Nakon naprsnuća podlaktice i iščašenja ručnog zgloba desne ruke izvršena je imobilizacija gipsom. Nakon skidanja gipsa šaku sam mogla samo delimično da pomeram. U to vreme sam bila u društvu gde je bilo reči o rekonektivnoj energiji. Na moje insistiranje urađena mi je samo inicijalizacija rekonektivne energije u predelu desne šake i to u trajanju ne dužem od pola minuta. Osetila sam blage senzacije u centralnom delu dlana poput žmaraca ili struje. Na moje veliko iznenađenje i iznenađenje svih prisutnih ukočenost zgloba desne šake je u trenutku nestala. Pokretljivost šake se u potpunosti vratila u normalno stanje.

 

C. 45 g

 

Imala sam jake glavobolje i probleme sa visokim krvnim pritiskom zbog čega sam bila prinuđena da uzimam razne lekove. Posle urađene lične rekonekcije, migrene su nestale, krvni pritisak je sada samo blago povišen. Ali promene nisu samo u delu fizičkog zdravlja. Donela sam čvrstu odluku da promenim posao, da pronađem manje stresnu radnu sredinu

 

Snežana, 40 g

 

Odlučila sam se na tretman lične rekonekcije iako nisam imala neke posebne zdravstvene probleme. Posle urađene lične rekonekcije imam osećaj velike sreće i ushićenosti, i sada sam u stanju ogromne "zaljubljenosti" u sve!

 

R.R.

 

Neposredno, pre opsežnih ispitivanja zbog sumnje na malignitet u plućima odlučila sam se na tretman rekonektivnog isceljenja. Posle tri seanse otišla sam na više od mesec dana u bolnicu. Analizama nije potvrđena sumnja, svi rezultati su zadovoljavajući. Taj dugi period u bolnici provela sam osećajući neopisivi mir u sebi, a da nijedna od okolnosti u kojima se našla nije mogla da ga poremeti.

 

Iskustva pacijenata Erika Perla mogu se naći na sajtu http://www.thereconnection.com/about/practitioner-healing-stories

 

/* Google Analytics code */